Спорт, Духовност и приключения сред природата!

През първите априлски дни, приятното пролетно време ни позволи да се потопим в незабравими преживявания сред красивата и багрена природа.

В утрото на първите априлски дни 25 колоездача, придружени от отец Димитър и сестрите францисканки поеха за пореден път на „Велопоход с Исус“ по маршрута Раковски – Миромир!

Това толкова приятно и силно преживяване, изпълнено с положителна и духовна енергия, ни помогна да споделим нашата вяра, надежда и любов.

Минавайки през населените места, посланието, което оставяхме беше радостта и силата на вярата!

Благодарим на главните готвачи отец Димитър и сестра Луиджа, също и на  помощник готвачите от младежите за прекрасната и вкусна вечеря, която бяха подготвили с много любов и търпение!

В дните, които следваха група младежи, които се подготвят за Миропомазанието, се отправиха към сърцето на красивите Родопи. Там ни очакваха незабравими изненади.

По време на балканският преход от местността Студенец до хижа Здравец, имахме възможността да се вслушаме в тишината на природата и веселите звуци на птичките. На всяко спиране за отдих хвалехме Бог с благодарни песни и молитви за всички негови творения.

И ето, че кулуминационият момент! Сред стройните борове се откри приключенската пътека! Младежите изпълнени с ентусиазъм, подходящо екипирани тръгнаха по пътеката изпълнена с приключения и изненади.  Множеството препятствия по пътя не ги изплашиха, защото инструкторите им помогнаха да ги преодолеят със смелост и незабравима радост!

Публикувано в Забавление. Постоянна връзка.

Leave a Reply