Новата Учебна Година – „Успешен Старт“

На 16.09. Тържествената Литургия беше посветена на децата, които започват Новата Учебна Година. Литургията беше отслужена от о. Ивелин, който в своята проповед подчерта, че за децата “ техният Кръстен път , ще бъде тяхното учение“. В края на литургията о. Младен благослови децата, като ги посъветва да слушат своите учители.

Молитва на родителите за учениците : Божествени спасителю, който си бил сред учителите на закона, за да ги слушаш и разпитваш, на Тебе поверяваме нашето чедо, докато е на училище. Влей в него духа на мъдростта, разтвори неговия ум, за да може да усвои необходимите познания за земния и вечния живот. Помагай му във всичките му задължения. Дай му постоянство и сила, послушание и прилежност. Ти, Който Си пътят, истината и животът, не позволявай да се отклони от правия път заради неморални учения. Да расте като Тебе, о, Исусе, в мъдрост и благодат пред Бога и пред хората. Амин.

   Един хубав спомен на о. Ивелин… Ако искате да видите клип от изпълнение на Любчо Бойчев и о. Ивелин кликнете ТУК 

</V/www.you

Това са кадри от Първият Учебен Ден в ОУ“Христо Смирнански“ кв. Ген. Ник-во гр Раковски. На тържеството са присъствали кмета на града Павел Гуджеров, нар. представител Младен Шишков, о. Младен Плачков. о. Ивелин Генов и други представители на Общината.–––––––- Ако искате да видите и кадри от среща на кмета Павел Гуджеров , на която той споделя, че залага на младежта…-Кликнете тук.

Новият организационен секретар на ГЕРБ Пловдив Област е кметът на община Раковски и председател на общинската структура на ГЕРБ Павел Гуджеров. Това оповести председателя на парламентарната група и зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов, на среща с актива на партията в Пловдив….

 

 

   Това са кадри от Първият учебен ден. Малката Теди с родителите си.–––––- Ако искате да видите Филм за „Живот след смъртта“ кликнете ТУК

Децата са бъдещето на всяка нация. Да ги поверим в Божиите ръце, за да сме сигурни, че са поели в правилната посока!

Старт на ул.“Плевен“- Браво на Общината!.

Публикувано в Църквата. Постоянна връзка.