Благодарствена Литургия в чест на о. Ивелин

ПОСЛЕДНИ ТРИ ЛИТУРГИИ НА ОТЕЦ ИВЕЛИН ЗА ЕНОРИЯ “ПРЕСВЕТО СЪРЦЕ ИСУСОВО” И ЕДНА В С.БОРЕЦ
Днес о.Ивелин отслужи последните си литургии в двете енории.
Ще бъде преместен в Миромир.
Литургията в 10.00ч.беше Благодарствена и много тържествена, в съслужение с о. Младен, който за сега остава сам да служи в нашата енория, за което със сигурност ще му бъде трудно и ще има нужда от нашата подкрепа.
Храмът беше пълен с млади хора. Присъстваха и представители на Административната власт на града
.
Зам. кмет Татяна Бокова, Рангел Матански и Венцислав Чавдаров
.
Верните от енорията благодариха на о.Ивелин.за добрата духовна и пасторална дейност, така също и за доброто отношение към тях. Децата поднесоха своите искрени пожелания и цветя.
Отец Младен подари , копир машина и ксерост на о.Ивелин за новата му енория.
.
Да благодарим на о.Ивелин за добрия пример, който ни даде и това на което ни научи, а именно да се уважаваме и обичаме, като едно голямо духовно семейство !
НА ДОБЪР ПЪТ ОТЕЦ ИВЕЛИН И БОГ ДА ВИ ПАЗИ !!!

Благодарствени думи , за о.Ивелин…
Скъпи о. Ивелин, Спомняш ли си деня, когато дойде в тази енория?! 31 август, 2015 г. след един знаков младежки християнски фестивал в Белозем! За тези 5 години твоя духовен живот извървя дълъг и не лесен път. Всъщност заедно с теб го вървяха и деца, младежи, семейства, катехисти! От името на всички тях бих искала да изкажа огромна благодарност за всеки споделен момент, жест, съвет, изповед, проповед… Твоето присъствие между нас бе една безценна милувка дарена ни от Бог! Присъствие, което ще оствави трайни следи във всеки един от нас! Духовно и молитвено те придружаваме в новата ти мисия и нека в Пресветото Сърце на Исус да намираш винаги сила, любов и утеха!
Г. Чулева
Скъпи Отец Ивелин от името на децата взели Първо Причастие искаме да Ви изкажем огромна благодарност за грижите, жертвите, обичта, любовта търпението и всичко което сте направили за нас. Много ще ни липсвате и винаги ще ви носим в сърцата си. Дано на новото място откриете много нови приятели и се чувствате добре. Винаги ще сте в молитвите ни. Обичаме Ви много
.
Иванина Лукова

Това е момент от Тържествената Литургия … кликнете – ТУК